HomeOver KBH

Over KBH Installatietechniek

KBH-installatietechniek BV is gespecialiseerd in de levering en montage van (installatietechniek) en het onderhouden en storingen oplossen aan (service & onderhoud) klimaatbeheersingapparatuur en dan met name airconditioning van kleine split-unit tot grote geavanceerde VRF-installaties, WTW-systemen (warmte terug winning), LBK-systemen (luchtbehandelingskasten).  Daarnaast verrichten wij voor klanten benodigde cv- en loodgieter werkzaamheden.

Wij zijn een sterk en dynamisch bedrijf en beschikken over ruim vijftien jaar veelzijdige ervaring met airconditioning, warmtepompen, koeltechniek, ventilatie, verwarming en luchtgordijnen. KBH is Stek gecertificeerd.

Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit werken wij uitsluitend met F-gassen gecertificeerde monteurs.  Die staan er garant voor dat u de beschikking krijgt over een professionele oplossing voor uw klimaatbeheer. Voor onze eigen ontwikkeling en die van anderen zijn wij tevens een erkend leerbedrijf, waardoor jonge en gemotiveerde mensen de kans krijgen om in de praktijk alle benodigde kennis en ervaring op te doen.

Merkonafhankelijk en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor KBH-installatietechniek BV is het erg belangrijk dat klanten tevreden zijn. De relatie houdt immers niet op na de installatie, maar kan vele jaren duren in verband met service en onderhoud of misschien zelfs weer nieuwe systemen. 

Als merkonafhankelijke leverancier streven wij altijd naar de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Immers een topproduct met te weinig capaciteit zal in de praktijk als een slechte oplossing worden beoordeeld. Wij houden altijd rekening met uw eisen en wensen, en zullen u op basis daarvan en op basis van onze ervaring de meest realistische aanbieding doen. Ons uitgangspunt is dat goede producten niet altijd duur hoeven zijn. Als u zelf geen voorkeur heeft zullen wij u een product adviseren wat het meest geschikt is voor uw wensen en budget, wij zijn hierin volledig merkonafhankelijk. Wij én onze klanten hebben met deze manier van werken al jaren goede ervaringen en wij staan dan ook volledig achter de oplossingen die we met deze producten kunnen bieden. 

Is topkwaliteit echter een absolute vereiste, dan zullen wij een aanbieding doen met producten van Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries of Fuji Electric. Dergelijke oplossingen kunnen duurder zijn qua aanschaf, maar u bent hiermee voor jaren verzekerd van een absoluut degelijke en betrouwbare invulling van uw klimaatbeheer.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij bij iedere situatie de voor de eindgebruiker beste oplossing aanbieden.